دیدار دکتر بهرام نیا با دانشگاهیان در ساختمان و سایت اصلی دانشگاه به مناسبت هفته وحدت

همزمان با گرامیداشت هفته وحدت و جهت تحکیم وحدت و همدلی بیشتر مسئولان ارشد شهری، با جامعه دانشگاهی شهرستان، صبح روز چهارشنبه ۲۲ آبان ماه، جناب آقای دکتر بهرام نیا، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی با مجموعه دانشگاهیان دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند. در ابتدای مراسم دکتر مرادی مخلص، ریاست دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم خدمت ایشان، بار دیگر گزارشی از روند رو به رشد دانشگاه با استقرار در ساختمان اصلی و تثبیت فضای فیزیکی موجود ارائه نمودند. در ادامه دکتر بهرام نیا وجود دانشگاه دولتی را سرمایه علمی شهرستان و در مقیاس بالاتر، سرمایه ای ملی یادآوری کردند. همچنین ایشان ایجاد فضای علمی و پژوهشی در سایه نشاط آفرینی و خلاقیت برای توسعه آموزش عالی، را از دغدغه‌های اصلی دانشگاه ها دانستند.