برگزاری چهارمین جلسه کارگروه توسعه راهبردی شهرستان نهاوند

چهارمین جلسه کارگروه توسعه راهبردی شهرستان نهاوند با حضور ریاست دانشگاه‌های شهرستان و رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان نهاوند در تاریخ ۹۸/۰۹/۰۶ در محل دانشگاه نهاوند برگزار گردید.

در این نشست که با حضور اعضای هیات علمی و مدیران ادارات شهرستان نهاوند در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد در ابتدا دکتر مرادی مخلص ریاست دانشگاه نهاوند ضمن خیرمقدم خدمت مدعوین محترم با اشاره به نقش توسعه راهبری در مسیر تداوم و ارتقاء زندگی بشر به اهمیت عملکرد کمیته هفت گانه کارگروه توسعه راهبردی شهرستان تاکید نموده و خواهان استفاده بیش از پیش ظرفیت و پتانسیل موجود در محیط‌های دانشگاهی در حل مسائل و مشکلات حوزه‌های کلان شهری با محوریت توسعه راهبردی شدند.

در ادامه دکتر ابراهیمی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نهاوند به عنوان دبیر کمیته‌ی کشاورزی به ارائه گزارش پیرامون عملکرد این کمیته پرداختند که از جمله موضوعات و موارد مهم در حال پیگیری در این کمیته می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱- با توجه به وجود حدود ۵۰۰ نوع گیاه دارویی در شهرستان نهاوند کمیته کشاورزی از کارگروه توسعه راهبردی شهرستان اقدام به تهیه کتابچه گیاهان دارویی و ثبت و شناسنامه دار نمودن گیاهان دارویی مذکور نموده است.

۲- احداث آزمایشگاه استاندارد سازی مواد غذایی جهت کیفیت بخشی و استاندارد سازی محصولات باغی و زراعی

در ادامه مهندس جانجان رئیس محترم اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان نهاوند به ارائه گزارش در خصوص اقدامات صورت گرفته در کمیته گردشگری پرداختند. ایشان خاطرنشان کردند اقدامات اولیه جهت ثبت جهانی سراب‌های شهرستان نهاوند به صورت ثبت سلسله سراب‌های استان‌های کرمانشاه، همدان و لرستان صورت پذیرفته است و این طرح برای ادامه مسیر نیاز به اعتبار جهت تکمیل و ارسال پرونده به اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کشور دارد.

در پایان دکتر صالحی ریاست محترم دانشکده پیراپزشکی شهرستان نهاوند به عنوان دبیر کمیته سلامت و محیط زیست کارگروه توسعه راهبردی شهرستان گزارش مختصری از اقدامات انجام شده در این کمیته را بیان نمودند که نشان دهنده‌ی توجه و تاکید این کمیته به سلامت جسم و روان در شهرستان نهاوند است.

اهم موضوعات و موارد بررسی شده در این کمیته شامل:

۱- بررسی علت آمار بالای تب مالت در شهرستان نهاوند (نتایج این پژوهش جمع آوری شده و در محله آنالیز و بررسی آماری می‌باشد.)

۲- بررسی علت شیوع زیاد حیوان گزیدگی در شهرستان نهاوند

۳- بررسی علت ازدیاد آمار طلاق و خودکشی در شهرستان نهاوند

در انتهای جلسه دکتر مرادی مخلص ریاست دانشگاه نهاوند ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های انجام شده در کمیته‌های مختلف کارگروه توسعه راهبردی شهرستان خواستار حضور مدیران سایر ادارات شهرستان در جلسه بعدی این کارگروه شدند.