پیام تبریک ریاست دانشگاه نهاوند به مناسبت روز دانشجو

روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی بدیل مجاهدت ها و عزم و اراده در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در مسیر پیشرفت مادی و معنوی کشور است. دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، آگاهی و بینش. روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش آگاهی های سیاسی و معرفت دینی. نمادی از علم آموزی، حقیقت طلبی و پشتکار برای فتح قله های معرفت. ۱۶ آذر نمادی ماندگار از رشد آگاهی و ایستادگی جوانان تحصیلکرده این مرز و بوم در برابر نظام سلطه و حکومت وابسته به نظام‌های استعماری است و شکوه امروز ایران سربلند یادآور حماسه دیروز جوانان غیور و آگاه سرزمینمان است. از طرفی با استعانت از منویات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب و تاکید بر نقش ورود دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در خصوص حل مسائل و مشکلات منطقه ای با استفاده از ظرفیت های بی بدیل جامعه دانشگاهی و نیروهای بومی، بار دیگر بر توانایی این موج قدرتمند و ساعی صحه می گذاریم.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز پرافتخار و تبریک آن به جامعه بزرگ دانشگاهی، مخصوصاً دانشجویان ارجمند، صلابت، نیک فرجامی و کسب مدارج رفیع علمی، دینی، ورزشی و شادکامی و سربلندی را برای شما عزیزان از درگاه حضرت حق خواهانم.

دکتر حسین مرادی مخلص