نشست خبری ریاست دانشگاه با اصحاب رسانه

در آستانه ۱۶ آذر و به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر مرادی مخلص در دفتر خود میزبان اصحاب رسانه شهرستان بودند. در ابتدای مراسم ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی این ایام و شهدای دانشجوی شهرستان به ارائه گزارش جامعی از روند رو به رشد دانشگاه  در حوزه های عمرانی، علمی، آموزشی و پژوهشی، پرداخته و گریزی به منویات مقام معظم رهبری در نهضت گام دوم انقلاب پیرامون نقش موثر دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات منطقه‌ای و نیز به تشریح مرکزیت دانشگاه دولتی در کمیته پایدار شهرستان با موضاعات هفت گانه و بخصوص مبحث گردشگری پرداختند.

در ادامه ایشان در فضایی صمیمی به پرسش های خبرنگاران واحدهای مختلف خبری در خصوص مباحث مربوط به خوابگاه ها، میزان تولیدات علمی، تشکل ها و کانون های دانشجویی، کرسی های آزاد اندیشی و… پاسخ گفتند. در پایان ایشان ضمن اشاره به نقش خطیر اصحاب رسانه و مسئولان ارشد شهری به عنوان یاوران دانشگاه، با اهدا لوح و تقدیم هدایایی از زحمات آن ها قدردانی نمودند.

«روابط عمومی»