پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز وحدت حوزه و دانشگاه

بی شک حوزه و دانشگاه به عنوان دو اهرم تفکر و قلب تپنده در جامعه اسلامی، نقش سرنوشت سازی در تعالی و شکوفایی یا رکود و عقب ماندگی جامعه را به عهده دارند. همگرایی و وحدت این دو قشر فرهیخته دست مایه گران بهایی است که زیربنای همه دگرگونی های اساسی، به ویژه تحول فرهنگی را که زیرساخت سایر تحول ها است، فراهم می سازد.

از طرفی وحدت حوزه و دانشگاه یعنی هم سو شدن در احیا و تقویت ارزش های اسلامی و دینی در کنار علم و اندیشه، خودباوری و پرورش انسان هایی خودساخته و دین محور، که در نتیجه تعامل مستمر و تداوم همکاری های اندیشمندان و متخصصان حوزه و دانشگاه محقق می شود، که به فرموده مقام معظم رهبری: «وحدت حوزه و دانشگاه گمشده ای است که باید آن را بیابیم تا مجموعه نظام آموزشی و علمی ـ فرهنگی کشور به عنوان پیکر واحد در راستای مصالح عالیه اسلامی قرار گیرد.»

اینجانب ضمن گرامی داشت ۲۷ آذر ماه که مصادف با سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح می باشد و به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامیده شد امید آن دارم که جامعه دانشگاهی و روحانیت با درک صحیح از جایگاه رفیع علمی یکدیگر، روز به روز با همگرایی بیشتر، در مسیر پیشرفت و تعالی نظام اسلامی جمهوری اسلامی ایران گام بردارند.

دکتر حسین مرادی مخلص