دعوت رئیس دانشگاه نهاوند برای حضور همگانی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بسمه تعالی

فجر انقلاب، دمیدن خورشید استقلال و آزادی است و پیغام آور روشنایی و امید بر کالبد زخمی مردمان نجیب سرزمینمان. خداوند متعال را برای این لحظه از تاریخ  که امروز بر بام بلند چهل و یکمین سالروز حماسه جاوید ملت ایستاده ایم، هزاران بار شاکر و سپاسگزاریم. که این مهم بنا به فرموده معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره)، “اعجاز بزرگ قرن و این پیروزی بی نظیر و این جمهوری اسلامی محتاج به حفظ و نگهداری است”.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی کسانی که برای به ثمر نشستن این نهضت عظیم جانفشانی ها کرده و خون دلها خورده اند، بخصوص امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حریم میهن اسلامی مان و تقارن این ایام با اربعین شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی؛ که به حق شهادتش تداوم حماسه سال ۵۷ می باشد؛ با تبریک این ایام خجسته به تمامی سخت کوشان دانشگاهی، از یکایک شما سروران ارجمند جهت حضور حداکثری و پرشور در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن دعوت نموده، چرا که آن خود نماد مظهر و اقتدار ملی و شرف آزادگی ملت عزیزمان می باشد.

دکتر حسین مرادی مخلص

رئیس دانشگاه نهاوند