اطلاعیه شماره ۱ (ویژه دانشجویان) برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت الکترونیکی (مجازی)

اطلاعیه شماره ۱ ( ویژه دانشجویان)

برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت الکترونیکی (مجازی)

قابل توجه دانشجویان عزیز

ضمن تبریک سال نو، اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای شما دانشجویان عزیز. در راستای طرح سراسری فاصله‌گذاری اجتماعی و جلوگیری از شیوع بیماری و تأمین سلامتی دانشجویان گرامی؛ به منظور کاهش و قطع زنجیره شیوع این بیماری و با عنایت به ابلاغیه‌های معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در خصوص اهمیت تداوم امر آموزش بر استفاده از آموزش الکترونیکی (مجازی) به عنوان یکی از روش‌های آموزشی متداول، ابزاری مهم برای جلوگیری از وقفه در امر خطیر آموزش و به تبع آن مشکلات پیش رو، تاکید شده است. بی‌شک مجموعه معاونت آموزشی دانشگاه نهاوند بر این واقفند که آمورزش الکترونیکی (مجازی) نمی‌تواند همه شرایط آموزش حضوری را فراهم کند، اما همکاران ما در این مجموعه تمام تلاش خود را برای بهبود و ارتقای کیفیت آموزشی و اجرای آن بکار می‌گیرند. بدیهی است صبر و شکیبایی در کنار همراهی و همکاری دانشجویان عزیز می‌تواند ما را در هر چه بهتر اجرا کردن این امر یاری رساند.

در همین راستا ذکر نکاتی چند تاکید می‌گردد؛

• تمامی کلاس‌های آموزشی اعم از دروس نظری، بخش نظری دروس نظری- عملی و همچنین بخش مبانی نظری دروس عملی از تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۶ تا اطلاع ثانوی در سامانه آموزش الکترونیکی (مجازی) دانشگاه نهاوند و به صورت مجازی تشکیل خواهد شد.
  • کلاس درس‌های عملی که نیازمند حضور فیزیکی، سالن، تجهیزات آزمایشگاهی است، بعد از پایان دوره مبانی نظری و به محض ایجاد شرایط برگزاری در اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد.
  • دروسی نظیر پروژه و سمینار کارشناسی که نیازمند ارائه می‌باشند، ارائه به صورت مجازی و توسط دانشجو برای استاد درس صورت می‌گیرد.
  • دانشجویان گرامی برای حضور در کلاس مجازی به نصب و راه اندازی هیچ نرم افزاری نیاز ندارند و از طریق سامانه‌ی مذکور به صورت مجازی و به طور منظم در کلاس‌ها شرکت نمایند. راهنمای چگونگی استفاده از سامانه‌ی آموزشی مجازی به آدرس لینک آموزش در دسترس می‌باشد.
  • در صورتی که بعد از تاریخ مذکور هیچگونه اقدامی در خصوص تدریس و انتقال محتوی آموزشی صورت نپذیرد، ارسال نظرات راجع به مدیریت کلاس، محتوی آموزشی ارائه شده، پیشنهادات در خصوص ارتقا کیفیت آموزشی را در آدرس اینترنی ذکر شده جهت پیگیری اطلاع دهید.
  • کلیه اطلاعات و اخبار مربوط به آموزش مجازی را از آدرس http://amoozesh.nahgu.ac.ir پیگیری نمائید.
  • دانشجویان عزیز تا اطلاع ثانوی از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمایند.

دانلود فایل اطلاعیه

معاونت آموزشی و پژوهشی