اطلاعیه شماره ۳ (ویژه دانشجویان و دانش آموختگان)

اطلاعیه شماره ۳ (ویژه دانشجویان و دانش آموختگان)

با عنایت به مصوبه هیئت رئیسه و تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر تسهیل امور دانشجویان عزیز در شرایط بوجود آمده و ضرورت انجام امور آموزشی دانشجویان به نحو مطلوب، شورای آموزشی دانشگاه به صورت مجازی تشکیل گردید و با توجه به اهمیت موضوع دو موضوع اصلی تداوم آموزش دانشگاه به صورت آموزش الکترونیکی (مجازی) و پاسخ به درخواست‌های آموزشی دانشجویان و دانش آموختگان در دستور کار قرار گرفت. لذا با توجه به سیستمی بودن انجام فرایندهای آموزشی، درخواست‌های دانشجویان انجام و در جهت رفع مشکلات آنها اقدام قانونی در کوتاه‌ترین زمان صورت می‌گیرد. همچنین با توجه به پیام‌های دریافتی شما عزیزان و ابراز نگرانی شما برای انجام برخی امور به اطلاع می‌رساند تمامی امور آموزشی بر اساس تقویم آموزشی ابلاغ شده در سایت دانشگاه انجام خواهد شد لکن با توجه به مشکل ایجاد شده مدیریت امور آموزشی دانشگاه در جهت رفاه حال دانشجویان اقدام نموده و مساعدت و همکاری لازم با دانشجویان محترم را خواهد داشت. برخی مصوبات شورای آموزشی دانشگاه به شرح زیر است:

صدور گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی:
دانشجو درخواست اشتغال به تحصیل خود را مطابق روال قبل از طریق سیستم سما ارسال نماید. ذکر نام ارگان یا سازمانی که قصد ارائه گواهی به آن را دارید ذکر الزامی است. پس از صدور گواهی اشتغال به تحصیل شما اگر سازمان مورد نظر به شبکه دولت یا ERP متصل باشد برای آن سازمان ارسال خواهد شد و چنانچه آن سازمان فاقد شبکه دولت یا ERP باشد دو روز پس از نهایی شدن درخواست، دانشجو می‌تواند با ارائه کارت شناسایی گواهی خود را از انتظامات دانشگاه (ورودی) دریافت نماید.

فارغ التحصیلی دانشجویان
دانشجو درخواست فارغ التحصیلی خود را مطابق روال قبل از طریق منوی پیشخوان خدمت ارسال نماید، با توجه به لزوم انجام کارها به صورت دورکاری در اسرع وقت و با اولویت زمان اراسال درخواست گواهی صادر خواهد شد. لذا نیاز به حضور فیزیکی دانشجو نخواهد بود.

انجام امور بازگشت به تحصیل و تمدید سنوات
با توجه به مصوبه جدید شورای آموزشی و مساعدت و همکاری مدیران گروه، تمامی نمرات دانشجویان (آن دسته از دروسی که نیاز به تحویل پروژه نداشته‌اند) تأیید نهایی شده و کارشناسان آموزش، احکام اخراج شروطی یا عدم مراجعه را صادر می‌نمایند؛ لذا دانشجو می‌تواند فرم کمیسیون موارد خاص خود را از سایت دانشگاه دریافت و پس از تکمیل امضاهای آن را تکمیل و در سامانه سجاد بارگذاری نماید.

تمدید مهلت انجام برخی فرایند های آموزشی
مقرر گردید مهلت داده شده برای کلیه فرایند‌های آموزشی نظیر تمدید سنوات دانشجویان و غیره که زمان اتمام یا شروع آنها ۳۰ اسفندماه ۹۸ بوده است تا ١۵ اردیبهشت ماه ۹۹ تمدید گردد.

• در صورت نیاز با شماره تلفن ۰۸۱۴۳۲۱۳۲۰۰ داخلی ۱۰۶۷ کارشناسان آموزش تماس حاصل فرمائید.

دانلود فایل اطلاعیه

معاونت آموزشی و پژوهشی