نشست مجازی ریاست دانشگاه تحت عنوان “بررسی مسائل پیش روی دانشگاه نهاوند در دوران کرونا و پسا کرونا “

ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر مرادی مخلص در نیمروز سه شنبه ۲۵ فروردین ماه سال جاری در نشستی مجازی و صمیمانه با مجموعه دانشگاهیان دانشگاه نهاوند؛ ضمن عرض تبریک سال نو و بهار باشکوه طبیعت و مزین بودن آن به نام “سال جهش تولید” بنا به فرموده مقام معظم رهبری، سال پیش رو را سالی سرشار از سلامتی و آرامش و همت جمعی برای همکاران آرزو نمودند. ایشان در همان ابتدا گریزی به رحلت اندوهناک ریاست اسبق دانشگاه ” جناب آقای دکتر عطایی ” و در پس آن شهادت سردار پرافتخار اسلام “حاج میرزا محمد سلگی”، داشته و برای آن عزیزان غفران واسعه الهی را خواستار شدند.
در ادامه ایشان با اشاره به مبحث اصلی امروز جوامع بشر در درگیری با ویروس کرونا، اصلی ترین دغدغه خود را حفظ سلامت دانشگاهیان در فضای آموزش عالی دانسته و تاکید نمودند که در راستای تحقق این مهم از هیچ کوششی فروگذار نخواهند بود. همچنین خدمات معاونت آموزشی را با توجه به فراهم بودن زیرساخت های اساسی در دانشگاه در ارائه کلاس ها و برنامه های آموزشی مثبت ارزیابی نمودند.
در پایان ایشان بر ایجاد پویش عظیم مهربانی و همدلی بنا به تاکید مقام معظم رهبری و ایجاد عملیاتی آن در فضای پیش روی جامعه و دانشگاه تاکید ویژه ای نمودند.

«روابط عمومی»