پیام رئیس دانشگاه نهاوند به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

“روز قدس، روز قدرت اسلام است.”   امام خمینی(ره)

حمایت از مظلومان و رنجدیدگان عالم با هر آئین و مسلکی وظیفه‌ای اخلاقی و وجدانی است که آموزه‌های دینی نیز اهتمام ویژه‌ای به آن دارند. این اصل نه تنها وظیفه اخلاقی که گره خورده با اصول و مبانی سیاست خارجی دولت اسلامی نیز هست. از این رو مسلمان متعهد در نظام اسلامی نمی‌تواند در برابر قساوت و سنگدلی ظالمان سکوت کند. سکوت در برابر ظلم کمترین معنایش تأیید ستم و بیشترین اثرش افزونی گستاخی و جسارت ظالم خواهد بود.
اینک که در آستانه روز جهانی قدس قرار داریم که معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) آن را اصلی جدایی ناپذیر از انقلاب اسلامی خواندند، حمایت از آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف را وظیفه اخلاقی و ملی خود می دانیم و با صدای رسا، بانک حمایت از محرومان و ستمدیدگان جهان برمی‌آوریم تا در راستای رهایی قدس شریف از چنگال بی رحم غده سرطانی منطقه و جرثومه فساد و ظلم و بی داد، دین خود را ادا نمائیم. بی تردید وحدت و انسجام جامعه اسلامی به ویژه ملت بزرگ و انقلابی ایران، قوی ترین و مؤثرترین عامل برای تحقق دفاع از آرمان قدس شریف و عامل تحقق پیشرفت در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری با عنایت به رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله) است.

اعضای جامعه دانشگاهی دانشگاه نهاوند ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، با توجه به شرایط کنونی همگام و هم دل با تمامی مسلمانان در دیگر بلاد اسلامی، با لبیک مجدد به ندای ملکوتی امام راحل عظیم‌الشأن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، بار دیگر نفرت و انزجار خود را از استکبار و رژیم صهیونیستی به نمایش گذارده و فریاد رسای خود در حمایت از ملت ستمدیده فلسطین و آزادی قدس شریف را به گوش جهانیان می‌رسانند.

دکتر حسین مرادی مخلص