برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ استاد

آیین بزرگداشت روز معلم و تقدیر از مقام ارزشمند استاد صبح روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۰۳/۰۱ با حضور دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه، معاونت آموزشی و پژوهشی و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه در دانشگاه نهاوند برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز معلم و تبیین جایگاه استاد و معلم، از اساتید دانشگاه به عنوان ارکان اصلی مجموعه‌ی دانشگاه نهاوند یاد کرد و نقش هیأت علمی دانشگاه را در رشد و تعالی و ارتقا فرهنگ جامعه بی بدیل دانست. دکتر مرادی مخلص خاطرنشان کرد: در واقع بخش آموزش رسالت اصلی دانشگاه نهاوند است و ما نباید در هیچ شرایطی اجازه بدهیم این موضوع کمرنگ شود همانگونه که بحمداله در دوران بحران کرونا اساتید گرانقدر دانشگاه نهاوند با برگزاری منظم و دقیق کلاس‌های آموزشی به صورت الکترونیکی بار دیگر اهمیت مقام معلم و استاد را به وضوح برای ما آشکار ساختند. ایشان همچنین ابراز امیدواری کرد که بستری فراهم شود تا مقام و منزلت اساتید بیش‌تر مورد توجه قرار گیرد.

دکتر مرادی مخلص همچنین با اشاره به استانداردهای موجود پژوهشی در دانشگاه نهاوند به رشد چشمگیر و توسعه همه جانبه‌ی این دانشگاه در سه سال گذشته اشاره داشت و این امر را مرهون تلاش همه همکاران مجموعه دانشگاه دانست.

در پایان اعضای هیات علمی دانشگاه از زحمات ارزشمند رئیس دانشگاه تشکر ویژه نمودند. در نهایت با اهدای گل و لوح سپاس از تلاش اساتید مجموعه دانشگاه نهاوند تقدیر به عمل آمد.

«روابط عمومی»