معاونت دانشجویی و فرهنگی مسابقه کتابخوانی به مناسبت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان (ع) برگزار می‌کند.

مسابقه کتابخوانی به مناسبت ایام عزداری سید و سالار شهیدان(ع)

با عنوان “عاشورا چگونه و چرا

به گزارش معاونت فرهنگی دانشگاه نهاوند، در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مسابقه کتابخوانی با عنوان “عاشورا چگونه و چرا” با هدف آشنایی مخاطبین با واقعه عاشورا و نیز ابعاد مختلف شخصیتی اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و تلاش در راستای بهره گیری از ابزارهای فرهنگی و هنری در جهت ترویج سبک زندگی عاشورایی در سه سطح اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه نهاوند برگزار می‌نمایند.

این کتاب در پی پاسخ دادن به این دو پرسش است که عاشورا چرا و چگونه اتفاق افتاد و بانی عظیم آن چگونه و چرا این بلای عظیم را به جان خرید؟

کتاب “عاشورا چگونه و چرا” که به قلم محمدعلی جاودان به رشته تحریر درآمده است، شامل سرفصل‌هایی همچون حضور امام حسین (ع) در دارالاماره، حرکت از مدینه بسوی مکه، ملاقات امام با حربن ریاحی، نهضت کربلا و … می‌باشد که کلیه علاقمندان با دریافت منبع و سوالات مسابقه فایل پیوست در لینک دانلود پایین صفحه را مطالعه و ارسال پیامک پاسخ سوال بصورت یک عدد ۱۰ رقمی از چپ به راست، نام و نام خانوادگی، عنوان (استاد، کارمند یا دانشجو) به شماره تلگرام ۰۹۱۸۶۰۹۹۳۸۱ حداکثر تا ۱۲ شهریور ماه می‌توانند در این مسابقه شرکت نمایند. گفتنی است به نفرات برگزیده جوایزی اعطاء می‌گردد.

برای دانلود کتاب مسابقه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

دانلود کتاب مسابقه

جهت دانلود سوالات مسابقه به لینک زیر مراجعه نمایید:

دانلود سوال مسابقه