پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس و بهار تعلیم و تربیت

بسمه تعالی

شهید عشق است و ارباب عشق حسین (ع) و وادی عشاق کربلا. دفاع مقدس، زیباترین واژه در قاموس ایستادگی ملت بزرگ ایران اسلامی ماست و نشان از شکیبایی، غیرت و مقاومت بیدار دلانی است که تا پای جان ایستادند و آزادگی آفریدند. دفاع مقدس، طلوع جاودانه غرور ملی ماست؛ آن هنگام که اتحاد و همبستگی مردم در دفاع از ایران اسلامی با نثار خون پاک فرزندان این مرزو بوم و مجاهدت های مثال زدنی آنها جاودانه شد.
اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، شهدای امنیت و در شرایط حساس کنونی شهدای مدافع سلامت و تبریک ویژه این ایام که مقارن با آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است؛ توفیقات روزافزون همگی شما سروران ارجمند بویژه دانشجویان گرامی و جدیدالورود را در سایه برکات خون شهدا و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواستار و امید آن دارم تداوم دهنده این مسیر روشن تا اتصال به حکومت منجی عالم (عج) باشیم.

دکتر حسین مرادی مخلص

رئیس دانشگاه نهاوند