آیین تودیع و معارفه ریاست دانشگاه نهاوند

ظهر روز سه شنبه ۲۹ مهرماه طی مراسمی با حضور دانشگاهیان دانشگاه نهاوند، از خدمات ارزشمند، دلسوزانه و جهادی ریاست اسبق دانشگاه، جناب آقای دکتر حسین مرادی مخلص تجلیل و جناب آقای دکتر واحد قیاسی به عنوان ریاست جدید این مجموعه، سکان دار این مسیر روشن شدند.

در این مراسم از سال ها تلاش بی وقفه و شبانه روزی دکتر مرادی مخلص در راه اندازی سایت اصلی دانشگاه نهاوند قدردانی به عمل آمد.

شایان ذکر است دکتر واحد قیاسی دانش آموخته رشته مهندسی عمران و علاوه بر ریاست دانشکده فنی حاج حشمت شهبازی، عضو هیات علمی دانشگاه ملایر نیز می باشند. همچنین دکتر حسین مرادی مخلص زین پس عهدار ریاست دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی شدند.

ضمن تبریک ویژه خدمت این بزرگواران، توفیقات روزافزون، صحت و سلامت و آرامش و کسب کمالات علمی و معنوی را برای ایشان از درگاه خداوند منان آرزومندیم.

«روابط عمومی»