بازدید معاون پژوهش و فناوری و نیز مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی وزارت علوم از دانشگاه نهاوند

ظهر روز پنج شنبه معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر رحیمی و جناب آقای دکتر نیسی، مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری وزارت علوم و نیز امام جمعه شهرستان، مسؤل دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان، جناب آقای حاج باباعلی، ریاست محترم اداره جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند و جمعی از مسؤلان شهری از ساختمان دانشگاه نهاوند بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر رحیمی ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشگاه (گلخانه تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های گروه‌های مختلف آموزشی، کتابخانه و مرکز اسناد علمی) با متولیان این واحدها در خصوص شرایط و تجهیزات مربوطه به گفتگو پرداختند.

در ادامه ایشان و هیات همراه از نمایشگاه دستاوردهای تولیدی گیاهان دارویی دانشگاه که حاصل ماه‌ها تلاش محقیقین و دانشجویان این دانشگاه می‌باشد؛ نیز بازدید به عمل آوردند.

در ادامه در نشستی مشترک در سالن جلسات، ریاست دانشگاه دکتر قیاسی، ضمن خیر مقدم خدمت ایشان و هیات همراه به ارائه گزارش مبسوطی از وضعیت تعداد رشته‌‎ها، دانشجویان، تولیدات علمی داخلی و بین المللی و نیز چشم انداز آتی دانشگاه پرداخته و خواستار تخصیص کمک‌های ویژه اعتباری و تجهیزاتی برای این دانشگاه با توجه به موقعیت ویژه اقلیمی شهرستان از نظر گونه‌های گیاهی متنوع و تجاری آن شدند.

دکتر حسین خسروی نیز به عنوان نماینده گروه پژوهشی و تحقیق گیاهان دارویی دانشگاه با محوریت تجاری سازی محصول گشنیز شهرستان، نیز به ارائه توضیحات جامعی در خصوص حل مشکلات این محصول از جمله خام فروشی، نبود بسته بندی صحیح و نیز موانع ورود به بازارهای جهانی با ارائه راه حل‌های کاربردی پرداختند.

دکتر رحیمی نیز با جمع بندی گزارش فوق؛ خواستار ورود جدی اعضاء هیات علمی همه گروه‌های آموزشی در مباحث مربوط به گیاهان دارویی با توجه به تولیدات علمی و مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی این دانشگاه شده و در خصوص تخصیص اعتبارات و نیز تجهیز فضاهای علمی و آموزشی و همچنین راه اندازی پژوهشکده گیاهان دارویی قول مساعد همکاری را ارائه نمودند.

«روابط عمومی»