برگزاری نشست هم اندیشی با کارآفرین برتر کشور

۲۶ آبان ماه سال جاری دانشگاه نهاوند میزبان آقایان مهندس شهبازی و درویشی از کارآفرینان مطرح کشور بود، که برای ایجاد باب جدیدی از همکاری‌های علمی و تخصصی در زمینه تولید عسل ناب شهرستان نهاوند در دانشگاه حضور یافتند. در این دیدار که در محل دفتر ریاست دانشگاه با حضور تیم اعضاء هیأت علمی، که خود همگی متخصصین رشته‌های علوم کشاورزی و شیمی هستند، برپا گردید؛ جناب آقای درویشی توضیحات مفصلی در خصوص روند تولید عسل، فراورده‌های آن، صادرات و مشکلات پیش روی این محصول بکر شهرستان و ارسال آن به تمام نقاط کشور؛ را ارائه نمودند. همچنین مهندس شهبازی، ضمن اشاره به همکاری جدی سازمان هلال احمر با این کارآفرین نمونه کشوری؛ خواستار ورود جدی، علمی و تخصصی دانشگاه در حمایت از این صنعت بزرگ و اشتغال زا در بستر دانشگاه نهاوند شدند. در ادامه دکتر قیاسی، ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از حضور این بزرگواران در این نشست، با تاکید بر در اختیار قراردادن تمام ظرفیت‌های علمی، نیروی انسانی متخصص، برگزاری همایش ملی زنبورداری، استفاده از ظرفیت‌های زیست محیطی و توان آزمایشگاهی دانشگاه، تبلیغات و رسانه سازی و نیز استاندارد و برندسازی گیاهان دارویی و بخصوص عسل و فراورده‌های آن؛ حمایت همه جانبه این مجموعه را در به سرانجام رسیدن امر مهم اعلام نمودند.

«روابط عمومی»