پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج

بسمه تعالی

«بسیج شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.»

امام خمینی (ره)

بسیج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت‌های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی و تدبیر ارجمند حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون‌ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان‌های بلند حضرت روح الله و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور، سلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است که نوای دلنشین و عاشقانه اش را با گوش جان شنیدیم او که در خاکی افلاکی به گستره تاریخ انسان در برابر تمامت استکبار قد علم کرد و پرچم خونین فتح را بر گلدسته‌های غریب مسجد لاله‌ها بر افراشت و او که ما را گفت:

بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت‌های اصلی انقلاب زنده بماند.

امید آنکه ما بازماندگان آن امام بزرگوار و پاک سرشت بتوانیم این صفت زیبا را در تار و پود نام مقدس بسیج و بسیجی که با کلمات مقدسی نظیر: (شهید و جانباز و ایثارگر و آزاده و فداکار و جان برکف، خون شهید و دست بریده و تن پاره پاره) عجین شده است، صیانت و پاسداری کنیم.

لذا اینجانب، ضمن نکو داشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب و شهدای امنیت، بویژه بسیجی مخلص و سرباز ولایت (سردار شهید حاج قاسم سلیمانی)، هفته بسیج را بر همه دلاور مردان بسیجی ایام دفاع مقدس و دیگر بسیجیانی که  امروز در سنگرهای گوناگون نظام، در جهت توسعه و آبادانی و حفظ و حراست و پاسداری از آن کوشش می‌کنند، همچنین خدمت بسیجیان دانشگاه و عموم کارکنان  و اساتید مجموعه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

دکتر واحد قیاسی

رئیس دانشگاه نهاوند