راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کیفیت عسل در دانشگاه نهاوند
- ۲۴ آذر ۱۳۹۹
- آموزشی و پژوهشی خبر روز
- کد خبر 3118
- 285 بازدید
- بدون دیدگاه
برای اولین بار در شهرستان نهاوند، آزمایشگاه تشخیص کیفیت عسل در دانشگاه نهاوند راه اندازی گردید. با توجه به حجم تولید عسل و برخورداری نهاوند از طبیعت و زیرساختهای طبیعی برای تولید عسل مرغوب و با کیفیت و از طرفی ضرورت سنجش عیار و کیفیت عسل تولید شده به منظور حضور توانمند در بازار رقابتی و بازاریابی داخلی و بین المللی، راه اندازی این واحد آزمایشگاهی در دانشگاه نهاوند، حرکتی خوب و مقدمه ای برای گسترش ارتباط واحدهای علمی پژوهشی با حوزه تولید و صنعت خواهد بود. در همین راستا و با بررسی فاکتورهای متعدد از جمله: آزمون قندها، آزمون رطوبت و وضعیت ظاهری، فعالیت دیاستازی، پرولین، اسیدیته آزاد و… (در جهت تشخیص کیفیت، تازگی و طبیعی بودن عسل)، این آزمایشگاه آمادگی پذیرش نمونههای ارسالی عسل جهت ارزیابی و آنالیزهای کیفی ذکر شده را دارد.
دانشگاه نهاوند شماره تماس ۰۸۱۴۳۲۱۳۲۰۰ (داخلی ۱۰۷۹ و ۱۰۳۸) را جهت ارتباط و هماهنگی متقاضیان (دروقت اداری) اعلام نموده است.
شماره واتساپ : ۰۹۹۸۱۰۶۰۲۲۴