راهنمای آزمون استخدامی وزارت بهداشت در ۲۴ بهمن ماه سال ۱۳۹۹

به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون استخدامی وزارت بهداشت سال ۱۳۹۹ – حوزه دانشگاه نهاوند می رساند شیوه نامه، محل و زمان برگزاری آزمون به شرح زیر می باشد:

* زمان برگزاری: روزهای جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۹

* محل برگزاری آزمون: دانشگاه نهاوند، کیلومتر ۳ کمربندی بروجرد، دانشگاه نهاوند

* شایان ذکر است باجه رفع نقص از روز سه شنبه ۲۱ دی ماه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۷ در ساختمان مرکزی دانشگاه دایر می باشد. تلفن: محسن ترابی ۰۹۳۶۳۲۱۲۶۰۷

نکات بهداشتی ویژه داوطلبان آزمون:

۱ – زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۷:۰۰ صبح روزهای برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
۲ – برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.
۳ – از تردد بی مورد در محل آزمون جدا خودداری نمایید.
۴ – هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.
۵ – همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی می باشد.
۶ – در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جدا خودداری نمایید.
۷ – از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جدا خودداری نمایند.
۸ – هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده نمایید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.
۹ – در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت نمایید.
۱۰ – به پیام هایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.
۱۱ – سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و… خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.

۱۲- از آوردن وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، پیجر و … اکیداً خودداری نمایند. با توجه به اینکه محلی برای نگهداری این وسایل در حوزههای امتحانی پیشبینی نشده، مسئولیتی در قبال نگهداری از این وسایل متوجه حوزه امتحانی نیست.

ضمنا به اطلاع عوامل اجرایی آزمون می رساند:

* خواهشمند است با توجه به شیوع ویروس کرونا، عوامل اجرایی محترم دستورالعمل بهداشتی ابلاغ شده از سوی سازمان سنجش را به دقت مطالعه نموده و تمهیدات لازم و اصول بهداشتی را به منظور برگزاری مطلوب آزمون رعایت نمایند.

* حضور عوامل اجرایی قبل از ساعت ۸:۰۰ صبح در محل آزمون ضروری می باشد.

* همراه داشتن تلفن همراه، پیجر و سایر وسایل ارتباطی برای داوطلبان و عوامل اجرایی اکیدا ممنوع می باشد.

* همچنین خواهشمند است ضمن مطالعه دقیق بخش های مرتبط با مسئولیت خود در دفترچه اصول اجرایی آزمون سراسری و راهنمای مبارزه با ویروس کرونا به سایت  https://salamat.gov.ir/login  مراجعه و نسبت به تکمیل فرم اینترنتی مذکور اقدام نمائید.

فایل ها

√ فایل راهنمای استقرار داوطلبان بر اساس شماره داوطلبی

√ فایل راهنمای شرکت در آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی – سال ۱۳۹۹

ستاد برگزاری آزمون در دانشگاه نهاوند