اطلاعیه ثبت نام دانشجویان نیمسال تحصیلی ۱-۱۴۰۰

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ مجتمع آموزش عالی نهاوند

ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت قبولی شما در مجتمع آموزش عالی نهاوند به اطلاع می رساند ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان به صورت اینترنتی از روز ۱۴۰۰/۰۷/۰۷ لغایت پایان روز ۱۴۰۰/۰۷/۱۲ خواهد بود . لازم به ذکر است کلیه مراحل ثبت نام غیر حضوری بوده و نیاز به مراجعه به دانشگاه نمی باشد.

مراحل و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان به شرح زیر می باشد

الف: ثبت نام اینترنتی از طریق ارسال مدارک به صورت فایل فشرده WINRAR به آدرس ایمیل nahavandstu@basu.ac.ir صورت می گیرد.

تذکر : در موضوع ایمیل نوشتن نام و نام خانوادگی و رشته تحصیلی دانشجو الزامی می باشد

مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی:

• بارگذاری عکس پرسنلی
  • عکس پرسنلی با زمینه سفید با فرمت jpg و حداکثر ظرفیت ۲۵۰ kb
  • از آنجایی که از عکس ارسالی جهت کارت دانشجویی استفاده خواهد شد لذا از بارگذاری عکس های فاقد کیفیت و نامناسب خودداری شود
  • بار گذاری تمام صفحات شناسنامه با فرمت jpg و حداکثر ظرفیت ۲۵۰ kb
  • بار گذاری اصل کارت ملی با فرمت jpg و حداکثر ظرفیت ۲۵۰ kb
  • بارگذاری اصل مدارک تحصیلی بر اساس جدول زیر
  • واریز مبلغ ۷۰۰۰۰۰ ریال برای صدور کارت و خدمات دانشجویی به شماره حساب ۰۱۰۹۴۱۸۳۵۳۰۰۸ نزد بانک ملی و رسید پرداخت را به همراه سایر مدارک به ایمیل مجتمع ارسال نمایند.
  • کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه می بایست به صورت علی الحساب مبلغ یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان به عنوان شهریه به شماره حساب ۰۱۰۹۴۱۸۳۵۳۰۰۸ نزد بانک ملی پرداخت نمایند و فیش آن را به همراه سایر مدارک به ایمیل مجتمع ارسال نمایند.
  • عدم ثبت نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می گردد.
  • در صورت عدم بارگذاری هر یک از مدارک تحصیلی مذکور امکان پذیرش و انتخاب واحد برای دانشجو مقدور نمی باشد لذا خواهشمند است در بارگذاری مدارک مذکور دقت لازم به عمل آید
  • با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم امکان حضور پذیرفته شدگان در دانشگاه به منظور اطلاع رسانی دقیق کلیه پذیرفته شدگان حتماً درج شماره تماس خود دقت لازم را به عمل آورند در صورت درج شماره تماس های غیر واقعی و یا اشتباه عواقب آن بر عهده دانشجو می باشد.

ب: ثبت نام حضوری و تحویل مدارک

طبق دستورالعمل های سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین سازمان امور دانشجویان کلیه پذیرفته شدگان لازم است نسبت به ارائه اصل مدرک تحصیلی مقطع قبلی خود (اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی) به دانشگاه محل تحصیل اقدام نمایند لذا کلیه پذیرفته شدگان لازم است به محض حضوری شدن کلاسها اصل مدرک تحصیلی خود را به امور آموزشی دانشکده محل تحصیل تحویل نمایند. لازم به ذکر است با توجه به شرایط فعلی از مراجعه حضوری به امور آموزشی دانشکده ها خودداری فرمایید.

ج: نحوه و زمان شروع کلاس ها

• شروع کلاس ها از تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ خواهد بود
  • با توجه به شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی کلیه کلاسها به صورت مجازی و از طریق سامانه درس افزار خواهد بود. که لازم است به اطلاعیه های بعدی که در این خصوص صادر می شود مراجعه نموده و از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.
  • انتخاب واحد توسط اداره آموزشی دانشکده محل تحصیل صورت خواهد گرفت و در صورت ارسال مدارک ناقص و انتخاب واحد صورت نخواهد گرفت.
  • در صورت تایید ثبت نام شماره کاربری ورود به سامانه سما به شماره دانشجویی تغییر پیدا کرد و پیامک نیز در این خصوص به شماره همراه دانشجو ارسال خواهد شد.

تذکرات مهم طبق دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور

لازم است کلیه اطلاعات شناسنامه ای و اطلاعات سوابق تحصیلی (نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی معدل های دیپلم و پیش دانشگاهی) پذیرفته شدگان با اطلاعاتی که در پرتال سازمان سنجش کشور ثبت شده است مطابقت داشته باشد که در غیر اینصورت مراتب به سازمان سنجش آموزش کشور اطلاع خواهد داد شد و هر زمانی که مشخص شود اطلاعات اشتباه ارائه شده به سازمان سنجش در قبولی پذیرفته شده تاثیر داشته است؛ قبولی دانشجولغو خواهد شد. لذا ثبت نام پذیرفته شدگان دارای مغایرت معدل و یا مغایرت در نمرات موثر در قبولی؛ تا حصول پاسخ استعلام از سازمان سنجش به صورت مشروط خواهد بود.

• دانشجویان انصرافی اخراج آموزشی دوره روزانه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی لازم است حداکثر تا ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ از تحصیل در دانشگاه انصراف داده و یا اخراج شده باشند و در غیر این صورت قبولی شان لغو خواهد شد.
  • تاریخ اخذ مدرک کلیه پذیرفته شدگان دارنده مدرک کاردانی پیوسته و کاردانی لازم است حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۳۰ باشد در غیر این صورت ثبت نام ایشان امکان‌پذیر نخواهد بود.
  • تاریخ اخذ مدرک فارغ التحصیلان نظام آموزشی قدیم نظام آموزشی متوسطه و نظام آموزشی جدید لازم است حداکثر تا ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ باشد در غیر این صورت ثبت نام ایشان امکان‌پذیر نخواهد بود.

معاونت  آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش عالی نهاوند