26 مهر 1397 ساعت 03:46

جشن باشکوه 16 آذر هم زمان با آغاز هفته وحدت در دانشگاه ملی نهاوند برگزار گردید. در این مراسم که با حضور نماینده، فرماندار، امام جمعه، جمعی از مسولان شهری ، اصحاب رسانه، مدیران ، اساتید ، کارکنان دانشگاه و نیز حضور چشمگیر دانشجویان صورت پذیرفت ، در ابتدای برنامه ها، نماینده ، فرماندار و امام جمعه شهرستان، ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هنری دانشجویان دانشگاه ،  به ایراد سخنرانی پرداخته و وضعیت دانشگاه ملی نهاوند را که تنها دانشگاه تک جنسیتی غرب کشور و ویژه بانوان می باشد را مطلوب ارزیابی کرده و افق و چشم انداز آتی این مرکز علمی را که با زحمات شبانه روزی مجموعه همکاران دانشگاهی مخصوصا" تعاملات پی در پی ریاست محترم دانشگاه با مسولان وزارتخانه و نیز دست اندرکاران شهری و استانی همراه بوده را مثبت ارزیابی کرده و روند رو به رشد آن را اذعان نمودند.

در ادامه ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر مرادی مخلص ضمن گرامی داشت یاد و خاطره این روز به تشریح برنامه های انجام پذیرفته در طی دوره مدیریت خود تاکنون پرداخته و از حمایت های کلیه مسولان امر تشکر و قدردانی نمودند.

در پایان با اجرای برنامه های متنوع از مقام آوران علمی ، فرهنگی و ورزشی در گروه های مختلف آموزشی تجلیل به عمل آمد.