26 مهر 1397 ساعت 03:46

صبح روز شنبه دانشگاه میزبان نماینده، فرماندار، اصحاب رسانه و جمعی از مسؤلان شهری بود که برای افتتاح سه پروژه علمی، تحقیقاتی و آموزشی به دانشگاه تشریف آورده بودند. در ابتدای مراسم گلخانه تحقیقاتی گیاهان دارویی دانشگاه شامل گیاهان دارویی چون رزماری، بادرنجبویه، سرخارگل، به لیمو، گل محمدی، آویشن و چندین گونه گیاه دارویی دیگر جهت انجام مطالعات پژوهشی به بهره برداری رسید. پس از آن از سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه ، موسوم به سامانه LMS  بهره برداری شد، که فرایند یادگیری را به صورت مجازی و از راه دور برای استاد و دانشجو میسر می سازد. در نهایت از اولین کتاب چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه با عنوان "کاربرد گیاهان زراعی دگر آسیب برای کنترل علف های هرز" ترجمه سرکار خانم دکتر مهتاب صالحی از اعضاء هیآت علمی گروه گیاهان دارویی، رونمایی به عمل آمد.