03 بهمن 1397 ساعت 02:16

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو مراسمی در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) شهرستان نهاوند با حضور نماینده محترم شهرستان، فرماندار محترم و امام جمعه محترم شهرستان برگزار شد. در این جشن دکتر حسین مرادی مخلص ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونین و مدیران محترم دانشگاه حضور داشتند و با اجرای ویژه برنامه‌هایی روز دانشجو گرامی داشته شد.

در این همایش ریاست محترم دانشگاه با اشاره به اقدامات ارزنده صورت گرفته طی سال‌های اخیر، گفت: خوشبختانه دانشگاه ملی دختران نهاوند طی چند سال اخیر علاوه بر تغییرات اساسی که در بحث ساختمان فیزیکی دانشگاه و همچنین خدمات رفاهی صورت گرفته بحث افزایش ارائه مقالات علمی و رشد آن قابل مشاهده است. ایشان با اشاره به اینکه هم اکنون دانشگاه ملی دختران نهاوند دارای 25 هیئت علمی است، تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر با توجه به آمارهای موجد شاخص تراز علمی دانشگاه نسبت به گذشته سه برابر شده است. همچنین در بحث افزایش تعداد رشته‌ها نیز اقدامات خوبی با حمایت نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین محترم شهرستان از طریق مرکز صورت گرفته است، گفت: طی سال جاری علاوه بر رشته های گذشته3 رشته در مقاطع مختلف به رشته های دانشگاه اضافه شده است. ایشان در پایان نوید ساخت خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان را داد و گفت: ساختمان جدید دانشگاه نیز در حال حاضر در حال نصب سیستم گرمایشی است.

در پایان و پس از اجرای چند برنامه فرهنگی و هنری از دانشجویان برتر این مرکز در زمینه های علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی تقدیر بعمل آمد.