30 بهمن 1397 ساعت 20:57

مراسم کلنگ زنی احداث خوابگاه (سرای) دانشجویی با 2500 مترمربع زیربنا و ظرفیت 250 نفر با اعتبار 30 میلیارد ریال به صورت تسهیلات بانکی و با همکاری صندوق رفاه دانشجویان کشور با حضور مهندس یزدانمهر مشاور وزیر علوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویی کشور، دکتر حسن بهرام نیا نماینده مردم شریف شهرستان نهاوند در مجلس شورای اسلامی، مهندس مراد ناصری فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان نهاوند در روز دوشنبه مورخ 97/10/24 انجام شد.

در ابتدا دکتر مرادی مخلص ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌های دانشگاه، اظهار امیدواری کرد با پیش بینی برنامه‌های جامعی که انجام شده شاهد قرار گرفتن دانشگاه نهاوند در جایگاه واقعی خود باشیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم در آیین کلنگ زنی خوابگاه دانشجویی دانشگاه نهاوند گفت: از مسئولین شهرستان می‌خواهم به دانشگاه‌ها توجه بیشتری برای رسیدن به رشد متوازن جامعه داشته باشند. وی افزود: سال 96 وقتی برای بازدید به نهاوند آمدم خوابگاه دانشگاه را دیدم انتظار توسعه بیشتری داشتم ان شاءالله در این مسیر ما هم در کنار مسئولین پرتلاش شهرستان خواهیم بود. در حال حاضر برای بحث خوابگاه 33 دانشگاه در کشور اقدام کرده و دانشگاه نهاوند در میان د انشگاه‌های در حال توسعه، پیشرو بوده است.