31 فروردين 1398 ساعت 04:43

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نهاوند، دکتر حسین مرادی مخلص رئیس دانشگاه نهاوند فرارسیدن ایام الله دهه فجر و چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب، ملت همیشه بیدار در صحنه، جامعه دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

دوازدهمین روز بهمن هر سال، شوق انگیز ترین صفحه کتاب انقلاب، یعنی روز زعیم آگاه، حضرت امام خمینی(ره) به ایران ورق می‌خورد. انقلابی است که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن با تمام وجود تلاش کرد.

این روزها روزهایی ماندگار و فراموش نشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند. با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار شهادت بود که فرزندان خاک، از این سرزمین پاک، به سوی افلاک، پرگشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند. یاد تمامی شهیدان انقلاب اسلامی همیشه سبز باد. این ایام عزیز و فرخنده، فرصتی است بس غنیمت که بدانیم مرهون شهدای گرانقدر و عزیزی هستیم که درخت تناور این انقلاب با خون آنان سیراب گردیده است.

پیروزی انقلاب اسلامی ایران تجلی نور دیانت، معنویت و عدالت بر ظلمت ستمشاهی پهلوی بود. نهضتی امید آفرین و عزت بخش که با قیام 15 خرداد 42 شکوفا و در پرتو توکل و ایمان به خدا به رهبری پیامبرگونه مردی بزرگ از تبار انبیا که جز عزت اسلام وآزادی انسان در سر نداشت در شرایطی که استبداد واستعمار، ایران را احاطه نموده بود در 22 بهمن به بار نشست.

اینجانب ایام الله دهه فجر را به رهبر معظم انقلاب، ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، جامعه دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت گفته و از پیشگاه حضرت احدیت سعادتمندی و توفیقات روز افزون را در خدمتگزاری به این ملت شریف و غیور خواستارم.

دکتر حسین مرادی مخلص

سرپرست دانشگاه