29 مرداد 1398 ساعت 01:19

نشست خبری ریاست دانشگاه با اصحاب رسانه شهرستان نهاوند شنبه مورخ 20/11/97  در محل دفتر ریاست دانشگاه نهاوند برگزار شد. دکتر حسین مرادی مخلص گفت: ساختمان دانشگاه دولتی نهاوند با اعتبار 90 میلیارد ریال و 4 هزار و 860 مترمربع زیربنا در دوطبقه با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه عصر امروز در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه نهاوند از سال 1381 با عنوان دانشکده تربیت بدنی دختران راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این دانشگاه با دو ماموریت اساسی توانمندسازی بانوان و محکم‌سازی بنیان خانواده در حال فعالیت است اضافه کرد: با توجه به اهداف دانشگاه‌های تک جنسیتی این مرکز از معدود دانشگاه‌هایی است که مسیر رشد را طی کرده است.

رئیس دانشگاه یکی از مشکلات دانشگاه نهاوند را از ابتدای تاسیس نداشتن فضای آکادمیک عنوان کرد و افزود: دانشگاه نهاوند از ابتدای تاسیس در فضاهای استیجاری مشغول به فعالیت بود که با تلاش تیمی مسوولان شهرستان با وجود مشکلات اقتصادی فضای جدید آماده و از دو سال پیش عملیات اجرایی آن آغاز شد که فردا با حضور وزیر علوم به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: در ساختمان جدید که با استانداردهای مورد نظر وزارت علوم مطابقت دارد آمفی‌تئاتر، سلف سرویس مجهز، زمین چمن مصنوعی و خوابگاه 250 نفره تدارک و اجرا شده است. در حال حاضر 6 رشته مهندسی کشاورزی، گیاهان دارویی، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، تربیت بدنی و فیزیک‌ کاربردی در دانشگاه نهاوند وجود دارد که با اضافه کردن چهار رشته دیگر تعداد رشته‌های فعال تا مهر 98 به 10 رشته خواهد رسید.

وی از رشد پذیرش دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: در سه سال اخیر در استان همدان میزان رشد دانشجو منفی 43 در صد بوده در حالی که با توجه به ظرفیت‌سازی‌های صورت گرفته و ایجاد رشته‌های جدید میزان پذیرش دانشجو 18 درصد رشد داشته است.

رئیس دانشگاه در پایان سخنانش افزود: ساختمان دانشگاه دولتی نهاوند با اعتبار 90 میلیارد ریال و 4 هزار و 860 متر مربع زیر بنا در دو طبقه با حضور وزیر علوم به بهره‌‌برداری می‌رسد.