29 مرداد 1398 ساعت 01:22

طی نشستی که در روز شنبه مورخ 98/02/14 با هدف بررسی مشکلات دانشجویان صورت گرفت، دکتر باقری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به همراه کارشناسان آموزش با اعضای شورای صنفی و نماینده دانشجویان دیدار و از نزدیک به بررسی مشکلات آن‌ها پرداختند.

در ابتدای این نشست دکتر باقری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری هدف از این نشست صمیمانه را بررسی مشکلات موجود در حوزه آموزشی و تلاش در جهت برطرف کردن آن‌ها در حد توان و اقتضای امکانات دانشگاه نهاوند برشمرد. ایشان ضمن تاکید بر اینکه مسئولان دانشگاه تمام تلاش و عزم خود را در راستای بهبود شرایط دانشگاه جزم نموده از دانشجویان درخواست کرد که مجموعه مدیریت دانشگاه را در جهت برآورده ساختن انتظارات دانشجویان یاری کند. سپس دانشجویان سوالات خود را به صورت حضوری و مکتوب مطرح و مسئولان به پاسخگویی آن‌ها پرداختند.

در پایان درخواست‌های کتبی دانشجویان دریافت و جهت بررسی به مسئولین مربوطه ارجاع گردید.