29 مرداد 1398 ساعت 00:56

آیین گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و بزرگداشت مقام معلم و استاد صبح روز یکشنبه 98/02/15 با حضور دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه، امام جمعه محترم شهرستان حاج آقای مغیثی، معاون محترم فرماندار و جمعی از اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه ضمن تبریک ایام جاری و تبیین جایگاه استاد و معلم، ظرفیت‌های اساتید دانشگاه نهاوند را ظرفیت ویژه‌ای خواند و اظهار امیدواری کرد با در نظر داشتن شاخص‌های علمی، دینی و فرهنگی در تربیت نسلی پویا، دیندار و با نشاط کوشا باشیم. دکتر مرادی مخلص همچنین با اشاره به استانداردهای موجود پژوهشی در دانشگاه نهاوند به رشد چشمگیر و توسعه همه جانبه‌ی این دانشگاه در دو سه سال گذشته اشاره داشت و این امر را مرهون تلاش همه همکاران مجموعه دانشگاه و همراهی و حمایت ویژه مسئولین ارشد شهرستان دانست.

در ادامه حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای مغیثی امام جمعه محترم شهرستان نهاوند نیز ضمن تبریک گرامیداشت مقام معلم و استاد با اشاره به کلام حضرت علی (ع) که هر کس کلمه‌ای به من بیاموزد مرا عبد خود کرده است، افزود: علم آموزی و آموزش علوم باید توام با معنویت و دین باشد تا ارزش‌ واقعی خود را پیدا کند. همچنین ایشان با اشاره به نقش اساتید، معلمان و سیستم تعلیم و تربیت در کشور، عنوان داشت در سال‌های اخیر بحمدالله در کشور رشد علمی مطلوبی اتفاق افتاده و چشم انداز ترسیم شده و منویات و توصیه‌های مقام معظم رهبری نیز در همین راستا است به طوری که اخیراً مقام معظم رهبری فرمودند: ایران اسلامی در پیشرفت علمی باید به جایی برسد که در هرکجای دنیا بخواهند به نوآوری‌های جدید علمی دسترسی داشته باشند مجبور باشند زبان فارسی را یاد بگیرند. وی افزود: ان شاء الله با تلاش همه اساتید عزیز ضمن عمل به وظیفه علمی و عملی خود بتوانیم سهم موثری در رسیدن به این قله موفقیت داشته باشیم.

در ادامه مهندس جلالوند معاون فرماندار نهاوند نیز با تبریک هفته معلم و نکوداشت مقام استاد افزود بحمدالله با حضور دکتر مرادی مخلص در دانشگاه نهاوند شاهد رشد و توسعه قابل توجهی در این دانشگاه بوده‌ایم و امیدواریم با تلاش‌های این مجموعه و سایر دانشگاهیان به جایگاه واقعی نهاوند در حوزه آموزش عالی برسیم. وی همچنین افزود: یکی از چهار محور مهم توسعه شهرستان آموزش عالی است و در نظر ما مسائل دانشگاهی جایگاه ویژه‌ای در امور شهرستان دارد و ما همواره این حوزه را حمایت خواهیم کرد.

در ادامه دکتر باقری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به عنوان نماینده اساتید به برخی موضوعات مرتبط در حوزه کاری دانشگاه نهاوند اشاره کرد و افزود یکی از شاخص‌های توسعه در همه جوامع، توسعه علمی و به طور ویژه توسعه دانشگاهی است که از نظر ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تاثیر بسزایی در رشد کشور خواهد داشت. به عنوان نمونه با حضور 1000 دانشجو در یک شهر، حداقل گردش مالی معادل یک میلیارد تومان ایجاد خواهد شد که تاثیر مطلوبی روی اقتصاد شهر خواهد داشت. وی با اشاره به امتیاز و ظرفیت دانشگاه نهاوند عنوان داشت ان شاءالله زمینه ای ایجاد شود که با حمایت مسئولین این ظرفیت و توانمندی به کل شهرستان معرفی شود. همچنین مجموعه دانشگاهی نهاوند آمادگی دارد تا با تمام توان و ظرفیت در مسیر حمایت از توسعه شهرستان گام بردارد.

در نهایت با حضور مسئولین مربوطه با اهدای گل و لوح سپاس از تلاش اساتید مجموعه دانشگاه نهاوند تقدیر به عمل آمد.