03 خرداد 1398 ساعت 07:35

این نشست در روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1398 و با هدف انعقاد تفاهم نامه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و اقتصادی و ایجاد و اسقرار مرکز استاندارد سازی جنوب استان همدان در دانشگاه نهاوند در محل اداره کل استاندارد استان همدان با حضور دکتر حسین مرادی مخلص رئیس دانشگاه نهاوند، مهندس محمد مددی مدیرکل استاندارد استان همدان، دکتر شهاب الدین باقری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، و مهندس کرامت قادریان معاون استاندارد سازی  برگزار شد.

دکتر مرادی مخلص استاندارد سازی محصولات تولیدی وخدمات دانش بنیان با استفاده از یافته های پژوهش‌های دانشگاهی را از مهمترین دستاوردهای تعامل و ارتباط دانشگاه و استاندارد برشمرد. ایشان با اشاره به نقش حاکمیتی و جایگاه موثر سازمان ملی استاندارد در ارتقاء کیفیت و رونق تولید و نیز پتانسیل‌ها و توانمندی‌های اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشگاه اذعان داشت؛ هم افزایی‌ موثر این دو دستگاه می‌تواند راهگشای استاندارد در عرصه‌های ملی و بین المللی باشد.

مدیرکل استاندارد ضمن سپاسگذاری از حضور رئیس دانشگاه نهاوند، با اشاره به نقش دانشگاه و اعضای هیات علمی در تدوین استاندارد های ملی و بین المللی، از اعلام آمادگی این اداره کل جهت برگزاری دوره های آموزشی تدوین استاندارد های ملی و بین المللی با حضور کارشناسان و مدرسان سازمان ملی استاندارد ایران برای اعضای هیات علمی خبر داد. مهندس مددی در خصوص تسریع فرآیند تایید صلاحیت آزمایشگاه های این دانشگاه با لحاظ شدن الزامات قانونی خبر داد. فرهنگ‌سازی استاندارد در بین جامعه دانشگاهی با استفاده از ظرفیت دانشجویان این دانشگاه به عنوان رابطان استاندارد را الگوی مناسبی از ترویج استاندارد در جامعه دانست.

دکتر مرادی مخلص اظهار امیدواری کرد که دانشگاه نهاوند با استفاده از توانمندی اعضای هیات علمی و دانشجویان در قالب تفاهم نامه با اداره کل استاندارد، این حرکت را گام موثری در جهت تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در زمینه رونق تولید دانست. ایشان با اشاره به تاسیس دفتر توسعه  پایدار شهرستان نهاوند در این دانشگاه و پیگیری حل معضلات و مشکلات شهرستان نهاوند در قالب طرح های پژوهشی، ایجاد مرکز استاندارد سازی در دانشگاه نهاوند را تلاشی مضاعف در جهت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و صنایع این شهرستان دانست. ایشان خواستار حمایت های پژوهشی از اساتید و اعضای هیات علمی تلاشگر در عرصه تدوین استاندارد های ملی و بین المللی شد.

در پایان نشست معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه نهاوند و معاون استاندارد سازی اداره کل استاندارد مامور شدند ضمن بررسی ظرفیت های دو دستگاه اقدامات لازم در جهت تسریع در انعقاد تفاهم نامه و تاسیس مرکز استاندارد سازی در دانشگاه صورت دهند.