29 خرداد 1398 ساعت 08:15

به منظور ارتقاء سطح ارائه خدمات دانشجویی، صبح امروز (98/02/31) جناب آقای دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه و سرکار خانم دکتر قادری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نهاوند با دکتر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور دیدار داشتند.

طی این دیدار در خصوص ضرورت تقویت زیرساخت‌ و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی و تامین اعتبار در این زمینه، همچنین مساعدت ویژه صندوق رفاه دانشجویان در راستای تقویت سلف مرکزی و ارائه خدمات تغذیه‌ای مناسب به دانشجویان بحث و تبادل نظر گردید.

در ادامه با توجه به اجرای پروژه زمینی چمن مصنوعی در محوطه سایت مرکزی دانشگاه (که پروژه‌ای بکر و بدیع در شهرستان نهاوند و حوزه دانشگاهی به حساب می‌آید) مقرر گردید موضوع حمایت اعتباری آن صندوق در دستور کار قرار گرفته و جهت تکمیل آن پروژه نیز اقدام گردد.