29 خرداد 1398 ساعت 07:14

«دانشگاه نهاوند با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس، ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین، از تمامی مردم فهیم و انقلابی ایران اسلامی به خصوص جامعه دانشگاهی دانشگاه نهاوند جهت حضور پرشور در راهپیمایی این روز دعوت کرد.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نهاوند، متن کامل این بیانیه به شرح زیر می‌باشد:

بسمه تعالی

روز قدس روزی است که فریاد عدالت خواهی و ظلم ستیزی بار دیگر لرزه بر اندام پوشالی نظام استبداد خواهد انداخت. روز جهانی قدس، نه تنها روز ملت مظلوم فلسطین، بلکه روز همه مظلومین عالم و روز اسلام است؛ روز انفجار خشم مقدس مستضعفان و محرومان عالم، علیه دنیای زر، زور و تزویر صهیونیسم بین المللی و شیطان بزرگ آمریکا است. روز جهانی قدس روزی است که رؤیای توهم گونه اسرائیل غاصب، مبنی بر ایجاد اسرائیل بزرگ از نیل تا فرات به حفره عمیق و تاریکی بدل شده است که گور اسرائیل خواهد شد.

دانشگاهیان دانشگاه نهاوند با تأسی از فرامین تاریخی حضرت امام (ره) و با پیروی از رهنمود‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ضمن محکوم نمودن این جنایات ضد‌ بشری و دعوت از آحاد و اقشار مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه و روزه دار خصوصاً کارکنان، دانشجویان و اساتید گرامی برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام می‌دارد، امروز همه مسلمانان و آزادی خواهان جهان در قبال رنج‌های زنان، مردان و کودکان مظلوم و ستم دیده فلسطین و غزه و سرزمین‌های اشغالی که تحت ستم غاصبان صهیونیست قرار گرفته‌اند، مسئولیتی تاریخی داشته و انتظار می‌رود با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان 98/03/10 انزجار خود را از این حرکت ضد بشری به نمایش گذارند.

دانشگاه نهاوند