30 شهریور 1398 ساعت 23:36

بسمه تعالی

ماه رمضان ماه نزول قرآن به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی الهی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همانا عيد سعید فطر براي آنان كه رمضان را آنگونه كه شايسته است درك كرده اند، روز اعلام پيروزي برطاغوت نفس است و روز شكر به درگاه الهي به خاطر آنچه در ضيافت خويش ما را به آن مهمان نمود و به سوي آن هدايت فرمود. عيد فطر به راستی که روز عزیز و خجسته‌ای است، روزى است كه خداوند آن را از ميان ديگر روزها برگزيده است و به بندگان ناچیزش اجازه داده تا در اين روز نزد حضرت او گرد آيند و بر خوان كرم او بنشينند و ادب بندگى بجاى آرند.

اينجانب ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات همه مومنان روزه دار در ماه مبارك رمضان فرارسيدن حلول اين عيد بزرگ و ماه شوال المكرم را به جامعه دانشگاهي، اساتيد معزز، كاركنان عزيز و دانشجويان گرامي تبريك و تهنيت عرض نموده و از خداوند متعال ارتقا و پيشبرد اهداف متعالي نظام مقدس جمهوري اسلامي بويژه در عرصه‌هاي علم و دانش را مسالت مي‌نمايم.

دکتر حسین مرادی مخلص