29 خرداد 1398 ساعت 07:54

طی حضور دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه نهاوند و معاون مالی اداری دانشگاه، به منظور "پیگیری جذب و ارتقاء وضعیت بودجه" این دانشگاه، روز سه شنبه مورخ 98/03/21 جلسه‌ای در سازمان برنامه و بودجه کشور به میزبانی "دکتر گرایی نژاد" رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه، معاونین و کارشناسان آن حوزه برگزار گردید.

طی این جلسه که با حضور دکتر بهرام نیا نماینده مردم شریف نهاوند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ایشان با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه نهاوند و تاثیرگزاری آن در توسعه شهرستان، خواستار ترمیم و تقویت بودجه‌های جاری این مرکز علمی و آموزشی شد.

در ادامه دکتر مرادی مخلص ضمن اشاره به توانمندی‌ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه عمرانی، آموزشی و پژوهشی در دانشگاه نهاوند، اجرای کامل اهداف و اجرای فاز تکمیلی اقدامات توسعه‌ای را مستلزم تامین اعتبار و تقویت نیروی انسانی دانشگاه عنوان کرد.

با رایزنی و مذاکرات صورت گرفته "دکتر گرایی نژاد" رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه، ضمن تایید روند رو به رشد اقدامات توسعه‌ای دانشگاه نهاوند، در خصوص ترمیم و ابلاغ اعتبارات مورد نیاز در این زمینه قول مساعدت و همکاری ویژه دادند.

با تلاش و پیگیری مجموعه مدیریت دانشگاه و مدیران اجرایی شهرستان بحمدالله دانشگاه نهاوند در طی سه سال گذشته شاهد جهش و رشد قابل ملاحظه‌ای در حوزه‌های مختلف ( از جمله احداث ساختمان مرکزی دانشگاه، جذب اعتبارات ویژه، اجرای طرح‌های زیست محیطی، رشد جذب دانشجو، جذب هیأت علمی جدید، توسعه رشته‌ای و ... ) بوده که با توان و انگیزه مدیریتی موجود ان شاء الله شاهد استمرار این موفقیت‌ها خواهیم بود.