30 شهریور 1398 ساعت 23:01

همزمان با آغاز هفته دولت و به مناسبت با چهارم شهریور ماه که مقارن با شهادت دولتمردان خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شهیدان رجایی و باهنر می‌باشد، مراسم نکوداشت روز کارمند با حضور ریاست، اعضای هیأت رئیسه و تمامی کارمندان دانشگاه برپا گردید.

در این نشست صمیمی ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر مرادی مخلص ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و نیز تبریک این ایام به مجموعه همکاران دانشگاهی، به تشریح دستاوردهای عمرانی، علمی و پژوهشی دانشگاه پرداخته و تکمیل ساختمان اصلی دانشگاه را در سال جاری نقطه عطف این دستاوردها دانستند. همچنین ایشان خواستار وحدت، همبستگی، اخلاق مداری، قانون محوری و حفظ کرامت انسانی افراد بیش از پیش در راستای اهداف بلند مجموعه آموزش عالی شدند. در پایان با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از تمامی کارمندان تقدیر و تشکر به عمل آمد.