29 مرداد 1398 ساعت 01:56

به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ریاست محترم دانشگاه به همراه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از موزه عبرت و ضدتروریسم همدان بازدید به عمل آوردند.

نمایشگاه موزه عبرت و ضد تروریسم از 30 دی ماه در تالار قرآن همدان برگزار شده است. این نمایشگاه دارای دو بخش موزه عبرت و شهدای ترور است که بخش موزه عبرت آن شامل اسناد، مدارک، عکس‌های شهدای انقلاب ایران و همدان خصوصاً گروه ابوذر  نهاوند، ماکت‌ها و وسایل نمادین شکنجه بوده که از موزه عبرت تهران به همدان منتقل شده است.

بخش ضد تروریسم آن شامل عکس و عکس نوشته‌ها، دستاوردهای مبارزاتی با تکفیری‌ها، کلیپ، پوستر، کشفیات و اطلاعات به دست آمده از تروریسم‌ها، المان شهدای مدافع حرم و مخصوصاً ترور مصطفی احمدی روشن، دانشمند هسته‌ای ایران که همدانی هستند به نمایش گذاشته شده است.