05 فروردين 1398 ساعت 12:34

بسم الرب الشهدا

ولاتحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوافی سَبیل ِاللّهِ امواتا ًبَل احیاءُِ عندَربِّهِم یُرزَقون

سلام بر ارواح طیبه شهدا، شهیدانی که تا ابد نام و یاد پرافتخارشان بر صفحه ی سپید روزگار و در تاریخ اندیشه ها با عزت و عظمت، ابدی خواهد ماند و درود بر خانواده های معظم و معززشان که درس صبر و وفاداری را بهترین وجه تفسیر نمودند. درود بر مردانی که برای پاسداشت غرور ملی این سرزمین از جان گذشتند تا یک وجب از این خاک مقدس مورد تاراج دشمن قرار نگیرد. سلام بر آن مردان و زنانی که پا در رکاب کاروان کربلا نهادند و روحشان شاد آنان که با رشادت‌ها و جسارت‌های مثال‌زدنی، ناممکن‌ها را ممکن کردند و درسی از ایمان، عزت نفس، صبر و بردباری روزهای سخت را در تاریخ جاودانه ساختند.

اینجانب روز ۲۲ اسفند که به نام نامی شهدا زینت داده شده را به خانواده های معظم شهدا گرانقدر و ایثارگران سرافراز  ایران اسلامی به خصوص خانواده منسوب به شهدای کارکنان دانشگاه تبریک عرض کرده و نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام می نماییم. توفیقات روز افزون خانواده های شهدا را از خداوند متعال خواستاریم.

روح پرفتوح شهیدان سرافراز ایران شاد و راهشان پررهرو باد.

دکتر حسین مرادی مخلص

سرپرست دانشگاه