27 مهر 1398 ساعت 15:27

به گزارش روابط عمومي دانشگاه نهاوند در روز سه شنبه مورخ 98/02/17 به مناسبت دهه سرآمدي آموزش و هفته استاد و معلم، مراسم تجلیل از استاد برتر آموزشی در سال 98  با حضور دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای هیأت علمی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم از استاد برتر آموزشی «سرکار خانم دکتر مهتاب صالحی» تقدیر و تشکر به عمل آمد. جناب آقاي دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه ضمن تبریک انتخاب شایسته ایشان به عنوان استاد برتر دانشگاه در سال 98 از تلاش ایشان در حوزه تعلیم و تربیت تشکر و قدردانی نمود و از درگاه خداوند تبارک و تعالی، عزت و سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار در راستای دستیابی به اهداف عالیه آموزشی را خواستار شدند. در ادامه دکتر باقری معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در تکمیل سخنان رئیس دانشگاه با بیان پیشینه‌اي از این استاد فرهیخته و با ذکر خدمات شایان، آرزوي سربلندي و توفیق روزافزون براي ایشان را از خداوند متعال خواستار شدند.