حضور نماینده منتخب شهرستان در کارگروه تخصصی توسعه راهبردی شهرستان نهاوند

پیرو سلسله جلسات تشکیل شده کارگروه توسعه پایدار شهرستان، پنجمین نشست تخصصی این کارگروه با حضور مهندس شهبازی نماینده منتخب شهرستان نهاوند در مجلس شورای اسلامی، اعضاء هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشگاه نهاوند در روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۰۳/۰۱ در ساختمان اصلی (دفتر ریاست دانشگاه)  برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر مرادی مخلص رئیس دانشگاه نهاوند ضمن خیر مقدم خدمت نماینده منتخب شهرستان، به ارائه گزارشی از روند رو به رشد دانشگاه نهاوند در حوزه‌های عمرانی، پژوهشی و دانشجویی از جمله افزایش فضای دانشگاه از صفر به ۸۰۰۰ متر، راه اندازی زمین ورزشی در دانشگاه، راه اندازی فیبر نوری، راه اندازی تصفیه خانه مدرن در جهت دانشگاه سبز و افزایش ۴۲۰ درصدی مقالات ISI اعضای هیات علمی دانشگاه پرداختند.

در ادامه نماینده منتخب شهرستان نهاوند ضمن تشکر از روسای پیشین و کنونی دانشگاه در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت حرکت رو به رشد دانشگاه نهاوند، تاکید نمودند که دانشگاه‌ها باید به دور از تنش‌های سیاسی، فقط بر ایجاد و گسترش علم و فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی تمرکز داشته باشند. در ادامه مهندس شهبازی از برگزاری جلسات توسعه پایدار با هدف استفاده از ظرفیت‌های علمی جهت توسعه راهبردی شهرستان نهاوند استقبال نمودند و به حضور کلیه‌ی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در این جلسات تاکید نموند. ایشان در ادامه آمادگی خود را برای همراهی و کمک به توسعه و پیشبرد اهداف آموزش عالی در شهرستان اعلام نمودند.

همپنین در طی این نشست ۳ ساعته و در راستای اهداف کمیته‌های شش گانه کارگروه توسعه راهبردی شهرستان نهاوند به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

در پایان این دیدار، از قسمت‌های مختلف مجموعه جدید دانشگاه نهاوند بازدید به عمل آمد.

«روابط عمومی»