بازدید نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، معاونت محترم پشتیبانی و منابع انسانی و نیز معاونت آموزشی دانشگاه بوعلی سینا از مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند به مناسبت هفته گرامی داشت مقام معلم

همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم و نیز گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تقارن ایام با روزهای ماه مبارک رمضان؛ صبح روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری؛ مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند میزبان، نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای مهندس شهبازی، معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه بوعلی سینا، جناب آقای دکتر علی عربی و نیز معاونت محترم آموزشی دانشگاه بوعلی سینا، جناب آقای دکتر ساری خانی بودند.

در ابتدای مراسم دکتر قیاسی ریاست مجتمع آموزش عالی فاطمیه؛ ضمن تبریک ایام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین در جلسه؛ گزارش مبسوطی در خصوص عملکرد این مجتمع در سال گذشته و نیز ترسیم افق پیش روی فعالیت های مجموعه در سال جاری، ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر علی عربی و نیز جناب آقای دکتر ساری خانی در خصوص مسائل مربوط به طرح آمایش و فعالیت های اداری و آموزشی و پژوهشی دانشگاه به ارائه راهکارها پرداخته و به سوالات دانشگاهیان در این خصوص پاسخ دادند.

در پایان  جناب آقای مهندس شهبازی نماینده شهرستان نیز بار دیگر همچون گذشته حمایت همه جانبه خود را فعالیت های این مجتمع اعلام نموده و خواستار تداوم راه و افق و چشم انداز ترسیم شده بر اساس سیاست های ابلاغی وزارت متبوع شدند.