اطلاعیه میهمانی، انتقال و تغییر رشته سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی میهمان و انتقال در سال‌تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ می رساند درخواست خود را فقط از طریق سامانه جامع خدمات آموزشی وزارت متبوع به آدرسhttps://portal.saorg.ir   ثبت کنند و از مراجعه حضوری به اداره آموزش خودداری نمایند.

تذکرات:
• زمان ثبت تقاضاها از یازدهم اردیبهشت لغایت دهم خرداد ‌ماه ۱۴۰۰ می باشد و قابل تمدید نمی‌باشد.
• دانشجویان متقاضی میهمان که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ در این دانشگاه و یا دانشگاه دیگر میهمان بوده اند نیز لازم است درخواست خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند.

• متقاضیان تغییر رشته داخلی‌‌و انتقال توأم با تغییر رشته طبق کارنامه محرمانه(ورودی ۹۹)‌ مقطع کارشناسی می بایست درخواست خود را از یازدهم اردیبهشت ‌لغایت دهم خرداد ماه ۱۴۰۰ از طریق سامانه سجاد بخش شورای بررسی موراد خاص مبدأ و مقصد ثبت نمایند.

تذکر ۱: هرگونه نقل ‌و انتقالات اعم ‌از‌ انتقال‌ و میهمانی، تنها در ‌اردیبهشت‌ ‌۱۴۰۰ و همراه با ثبت نام در سایت وزارت علوم امکان پذیر‌است و دانشجو ‌می‌ بایست حداقل ‌۲۴ واحد را در‌دانشگاه نهاوند گذرانده باشد.
 تذکر ۲: هرگونه نقل و انتقالات اعم از انتقال، انتقال توام با تغییر رشته، میهمانی و تمدید میهمانی، منوط به ثبت ریز نمرات نیمسال‌های تحصیلی تا نیمسال ۹۹۱ می‌باشد.

تذکر ۳: دانشگاه از پذیرش درخواست حضوری و به صورت دستی دانشجویانی که به هر دلیل درخواست خود را درمهلت مقرر در سامانه ثبت ننموده باشند معذور می‌باشد.

تذکر۴: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی درسامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت  خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقال خود را ثبت نمایند.

اداره آموزش دانشگاه