آیین معارفه سرپرست جدید مجتمع آموزش عالی نهاوند

صبح روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۱۲با حضور هیات رئیسه دانشگاه بوعلی سینا و با توجه به وضعیت کرونا به صورت ویدئو کنفرانس و نیز اعضاء هیات علمی و کارکنان مجتمع آموزش عالی نهاوند مراسم معارفه سرکار خانم دکتر معصومه سیف، از اعضا هیات علمی این مجتمع به عنوان سرپرست جدید مجتمع آموزش عالی نهاوند برگزار گردید.
در این مراسم در ابتدا دکتر علی عربی، معاونت محترم توسعه و پشتیبانی دانشگاه بوعلی سینا ضمن ابراز خرسندی از انتصاب سرکارخانم دکتر سیف با توجه به کارنامه موفق ایشان در دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه کوثر ملایر، حضور ایشان را نقطه عطفی بر استمرار فعالیت های علمی، آموزشی، فرهنگی و توسعه و تعالی مجتمع آموزش عالی نهاوند دانستند.
سرکار خانم دکتر سیف ضمن تشکر از حمایت های دانشگاه بوعلی سینا در قبول تصدی این مسئولیت سنگین، همراهی، وحدت رویه، هم افزایی و تعاملات دوسویه با مجموعه همکاران دانشگاهی را در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی همسو با اهداف عالیه آموزش عالی کشور، رمز تعالی و پیشرفت مجتمع عالی نهاوند دانستند.