برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو به صورت مجازی در مجتمع آموزش عالی نهاوند

همزمان با آغاز هفته گرامی داشت ۱۶ آذر و روز دانشجو، مراسمی به صورت مجازی و با حضور سرپرست محترم مجتمع آموزش عالی نهاوند، سرکار خانم دکتر سیف و جمعی از کارکنان و اعضا هیات علمی در محل سالن جلسات مجتمع برگزار گردید.
در این مراسم سرکار خانم دکتر سیف ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی انقلاب اسلامی و تبریک این روز ملی، دانشجویان را سرمایه های معنوی دانشگاه ها و آینده سازان نظام مقدس جمهوری اسلامی دانسته و خاطر نشان کردند، امیدواریم در شرایط پساکرونا بار دیگرشاهد حضور موثر و شادی آفرین دانشجویان، خلاق، مومن و بابصیرت و مجهز به سلاح دانایی و تقوا در محیط دانشگاه ها باشیم.
همچنین در ادامه مراسم از دانشجویان برتر علمی، آموزشی در سال های گذشته و نیز نفرات برتر مسابقات عکاسی با عنوان” دانشجو و فضای مجازی” تجلیل به عمل آمد.