اطلاعیه در خصوص بازگشایی دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۰ نیمسال دوم مجتمع اموزش عالی نهاوند

ضمن قبولی طاعات و عبادات همه شما عزیزان به اطلاع می رساند به محض محیا شدن شرایط خوابگاه برای حضور دانشجویان و بر اساس تصمیمات شورای دانشگاه بوعلی سینا کلاسها در نیمسال دوم ۱۴۰۰ به صورت حضوری درمجتمع آموزش عالی نهاوند برگزار خواهد شد .

طبق این مصوبه  دروس ارائه‌شده برای ورودی‌های ۱۴۰۰ (دروس نیم‌سال دوم، طبق چارت) و دروس عمومی برای تمامی ورودی‌ها، کماکان به صورت غیرحضوری (مجازی) برگزار می شود.همچنین امتحانات پایان نیم‌سال دوم ۱۴۰۰ در مجتمع آموزش عالی نهاوند، به‌صورت حضوری خواهد بود.

لازم به ذکر است تشکیل کلاس ها در این مجتمع منوط به بازگشایی خوابگاه بوده لذا  آخرین اخباراز وضعیت بازگشایی خوابگاه  طی اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

نکته۱: جزئیات برنامه امتحانات حضوری پایان ترم، در آینده به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

نکته۲: تزریق حداقل دو دوز واکسن کرونا و داشتن کارت الکترونیکی واکسن برای ورود به دانشگاه و شرکت در کلاس‌ها و تزریق سه دوز واکسن کرونا جهت اسکان در خوابگاه برای تمامی دانشجویان الزامی است و امکان اسکان در غیر این‌صورت به هیچ عنوان وجود ندارد مگر دانشجویانی که دو دوز واکسن زدند و زمان تزریق دوز سوم آنها نرسیده باشد.