برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج اساتید در مجتمع آموزش عالی نهاوند

ظهر روز چهارشنبه مجتمع آموزش عالی نهاوند میزبان حضور گرم فرمانده سپاه ناحیه شهرستان نهاوند،برخی روسای دانشگاه ها و اعضا کانون های بسیج اساتید شهرستان بود. در این مراسم در ابتدا دکتر اقبالیان ریاست مجتمع آموزش عالی نهاوند،ضمن خیر مقدم حضور مدعوین حاضر در جلسه یاد و خاطره استاد گرانقدر عرصه علم و تقوا،شهید چمران را گرامی داشته و بر تعاملات سازنده و دوسویه دانشگاه با نقش تولید علم بر حضور قدرتمند اساتید بسیجی در تربیت نسلی مومن،با بصیرت و مجهز به سلاح علم و دانایی تاکید داشتند.
در ادامه بر مباحث مربوط به جهاد تبیین، بیانه گام دوم انقلاب اسلامی، نقش محوری دانشگاه ها در تولید دانش بنیان،صیانت از آرمان های فرهنگی اسلامی،برند سازی گیاهان دارویی در مجتمع آموزش عالی نهاوند،جلوگیری از خام فروشی گشنیز به عنوان محصولی با خاصیت ارزآوری بالا در شهرستان تاکید و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
در پایان مراسم جناب سرهنگ مختاری فرمانده سپاه ناحیه شهرستان، وجود انقلاب اسلامی ایران را به رهبری مقام معظم رهبری یکی از حساس ترین و سرنوشت سازترین برهه های تاریخ بشری دانستند.ایشان ضمن اشاره به قدرت و توان بالای جمهوری اسلامی ایران در جهان بر تلاش مستمر دشمنان با استفاده از تمام امکانات جهت تخریب دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره نموده و خواستار عزم عمومی جهت ایجاد آگاهی و بصیرت در بین جوانان دانشگاهی با استفاده از ابزارهای امیدآفرین و همچنین استفاده از تمامی ظرفیتهای مشترک بسیج و سپاه با دانشگاه در تربیت نسلی متعهد،خودباور و مجهز به تقوا و بصیرت شدند.